torstai 16. helmikuuta 2012

Nyt se saapui

Siis rintapumppu :) Kävin hakemassa sen tiistaina postista kun uskallauduin viemään esikoisen seurakunnan kerhoon ja jättämään isännän ensi kertaa vaavin kanssa kahdestaan. Mutta kyllä silti oli aika raskas kaasujalka, vaikkakin tiesin ettei mulla kauan mene eikä heillä mitään hätää tule :D

Pakkohan se oli heti aukasta kun kotiin pääsi ja TODELLINEN yllätys oli että mukana oli parit tuttipullot, tutit ja nokkamuki. Kiitos siis siitä :) No pakkohan se oli heti keitellä osat ja koe käyttää pumppu. :)

Pumppu oli todella helppo koota ja osat tuntuvat kestäviltä. Positiivista oli myös vara-osat mitkä varmaan kuluvat kaikkista eniten käytössä. Pumppu sopii todella hyvin käteen. :) Paremmin kuin marketeista saavat perus oliko nyt ainun rintapumppu mitä joutuu vetämään siitä edestä että pumppu toimii. Ja tuo marketin pumppu tuntuu heikolta tavaralta. Tykkäsin siitä silikonista mikä tulee nänniä vasten, se pitää hyvin pumpun paikoillaan. Mutta en tiedä enkö ole vielä "oppinut" käyttämään pumppua kunnolla vai pääseekö välillä ote kumminkin höllääntymään että maitoa pääsee silikonin ja pumpun väliin että se valskaa sieltä välistä päälle. Mutta ei siis paljoa. Olen vasta pariin kertaan käyttänyt pumppua että jos se sitten siitä johtuu. "Harjotus tekee mestarin!" :) Tässä nyt ensi vaikutelma pumpusta :)

Niistä tuteista sen verran että ovat kyllä söpösen pieniä ja juuri sopivan kokoisia vastasyntyneen suuhun, ainakin meidän neidin. Ostin ainun 0-6 kk:n tutin ja se on isomman kokoinen kuin nämä. Tyttö imee ennemmin aventin tutteja kuin tätä minkä ostin lähikaupasta sairaalasta päästyttyä. :)

Keskiviikkona käytiin muuten puntarilla neuvolassa neidin kanssa ja painoa oli jo 2520g kun sairaalasta lähtiessä se oli 2450g, eli nousussa on :) No kyllä tolla syömisellä :) Mutta kyllä likka otti tossa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pienet unet yö kolmesta varttia vaille ysiin aamuun. Isäntä oli aivan varma etten ole vaan herännyt jos on kitissyt yöllä. No jos en olisi herännyt niin kyllä isäntä itse olisi herännyt ku tuntuu muutenkin heräilevän yöllä kun imettelen neitiä :) Viime yönä viimeksi herätteli taas minnuu ku nukuin valot päällä ja neiti kainalossa :)

Mutta tällästä meidän viikkoon tällä kertaa, palaillaan viikonloppuna taas astialle! :)

2 kommenttia:

  1. Tarkista vielä, että silikonisuppila (se mikä tulee rintaa vasten) on kunnolla paikoillaan ja välissä ei ole ilmaa. Se yleensä aiheuttaa maidon valiumisen välistä. Kokeile laittaa kosteana paikoilleen ja jos se ei yksin riitä voit laittaa rungon ja tiivisteen väliin esim vähän vaseliinia, sillä tavalla saat ainakin suppilon kunnolla tiiviiksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos avusta. :) täytyy kokeilla noita konsteja kun seuraavan kerran otan pumpun käyttöön :)

    VastaaPoista