perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ja taas perjantai! :)

Mihin nää viikot oikeesti menee? :) kotona olemiseen, heh! Ollaan me nyt käyty piristämässä mummun päivää töissä, kun pitää tuossa kylillä lounaspaikkaa :) saa samalla itsekki vatsan täyteen hyvää ja maittavaa ruokaa! :)

Isäntä onki ollut tän viikon talvilomalla.. Ollaan käyty vähän hoitelemassa asioita alkuviikosta, isyydentunnustuskin tehtiin maanantaina ja keskiviikkona käytiin kirkkoherranvirastossa sopimassa ristiäiset ensikuun 15.päiväksi :) Sormet jo syyhyää että pääsis käymään tiimarissa hakemassa kutsun tekotarpeita ja sitten ajattelin vielä itse tehdä seurakunnan antamien kummitodistuksien lisäksi omanlaiset kummitodistukset :) jos sitä vaikka huomenna menis kaupungilla käymään ;)

Meijän pieni tyttö ei ollut vieläkään ihan rikkonut kolmen kilon rajaa kun oltiin eilen neuvolassa käymässä :) stragediset mitat tällä hetkellä 2915g ja 49,5 cm :) Mutta kehuja sai jäntevyydestä ja pirtsakkuudesta :) Kyllä aika menee nopeasti kun tyttö jo 4 vko ja mun mielestä just vasta kotiin päästiin sairaalasta :)

Mutta nyt täytyy taas palata arjen pyörittämiseen!

Hyvää viikonloppua tän kipaleen saattelemana!

Kaksi onnellista <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti