lauantai 24. maaliskuuta 2012

Aurinkoista kevättä!

On kyllä lumet saaneet kyytiä täällä satakunnassa! IHANAA kun aurinko paistaa, on lämmintä ja linnut laulelee. Niin ja on jo aamusi aikasin valosaa! :)

Viimeksi kirjottelin että ristiäiskutsuja pitäs alkaa väsäillä. No nyt ne on vihdoin ja viimein valmiita!




Kyllä niissä sitten olikin väkertämistä. En kyllä hetkeen askartele mitään. Meinasi kyllä mennä noissa sisäkansissa hermot kun tietokone ei sitten meinannu pelittää ollenkaan siten miten oisin halunnut. Iastuin noihin runonpätkiin, kun löysin ne netistäm enkä osannut päättää kumpi pääsee kutsuun niin laitoin molemmat :) Tässä ne runon pätkät:


Ei ole kooltaansa suuri tuo pikkuinen
mut aikaa sai muutoksen melkoisen.
Toi elämään mukanaan valoisan lisän.
Teki toisesta äidin, toisesta isän


On syttynyt sydän pieni,
on elämä alkanut.
On kastetta vailla vielä,
lapsemme pieni nyt.
Sen tuletko kansamme jakamaan,
pikkuisen nimen kuulemaan.


Vielä olisi oma tekemät kummitodistukset kesken, mutta niillä ei ole vielä kiirettä. Katsotaan vaan niin väkerrän niitä sitten viimesenä ehtoona kiroillen :D Niistä kuvia sitten lähempänä tai sitten vasta ristiäisten jälkeen :) Kun niistä nyt näkee jo hänen koko nimensä niin ei viitti vielä paljastaa :D

Neitikin on sitten kasvanut ihan hyvin. Oltiin jo 6vko neuvola lääkärissä yli kolme kilosia. Mitat 3150g ja 50cm. Pituuskäyrä laskussa ja lääkäri vaan totesi, että jos ei lähe nousuun jonkun ajan päästä niin täytyy alkaa tutkimaan ettei ole mikään imeytymisongelma! :O Tuon lauseen kerroin myös äitilleni ja hän sanoi että aika pian tollasta aletaan puhumaan. Mutta lääkäri myös sanoi että käyrissä taas ei näy sitä että ollaan sairastettu rs-virus että sekin voi vaikuttaa pituuskäyrään. Onneksi ei ole ensimmäinen lapsi, koska olisin voinut mennä paniikkiin, koska lääkäri ei sen enempään tuota tokasuaan selitellyt. Mutta mä olen jo ensimmäisestä sen oppinut että neuvolatädit varsinkin nuoret juuri valmistuneet kyttäilee "liikaa" oppikirjoja+ niitä käyriä, ja kumminkin voidaan sanoa samassa lauseessa käyristä ja puhua jokaisen lapsen yksilöllisestä kasvamisesta. Mua muutenkin on häirinnyt kun esikoisen sain, silloin mulle sanottiin synnärillä/neuvolassa että nykyään ei enää vauvoilta/lapsilta kuumetta mitata pyllyn kautta, että ihan kainalosta. Ja siis esikoinen syntynyt -07. Ja nyt tästä pienemmästä: synnärillä ihan kainalosta, neuvolasta käsketään pyllystä ja samassa sairaalassa kun käytiin rs-viruksen takia mitattiin kuume pyllystä. Ja asian pointti oli se että miten tällänenkin asia kun kuumeen mittailu vei muuttua 5-vuodessa?!?! Mä en ymmärrä!

Tää kevät on kyll' "kamalaa" aikaa toisaalta. :D Tää saa aikaan aina autokuumeen, ja eikä yhtään oo auttanut se että meil on molemmat autot ollut samaan aikaan nyt rikki. Kummallakaan ei o pystyn ajamaan. Onneksi appiukko lainasi omaa toista autoa meille että isäntä pääsee töihin ja kaupassa käymään kun ei kerta ihan keskustassa asuta. Ni ei täältä viitti ihan noitten lasten kanssa lähteä kävelemään. No onneksi nyt mun auto on kunnossa ja isännän auto menee maanantaina ja pitäs saada takasinkin samana päivänä.

No tulipa taas kirjoteltua pienen tauon jälkeen paljon "asiaa" :D

Tässä vielä meidän perheessä paljon kuunneltu kipale!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti